Tagisolering af nye og gamle huse og bygninger

Trænger huset til ny tagisolering? Hos Hetag Byens Tag tilbyder vi professionel isolering af tag i Odense og på hele Fyn af nye såvel som gamle huse og bygninger. Vi er et rutineret tømrerfirma, som har prøvet det hele.

Vi leverer altid en god kvalitet i alle aspekter af vores arbejde, da vi besidder stor faglig stolthed og integritet. Det er samtidig din sikkerhed for, at du får isoleret dit tag efter gældende regler. 

Har du et ældre hus fra 60’er eller 70’erne, er der typisk ikke den rette tykkelse tagisolering, som der skal isoleres med i dag. 

Du kan derfor med fordel få lavet nyt, da det det vil gavne dit varmebudget på længere sigt.

Få isoleret taget og spar penge på varmeregningen

Har du et loft og tag, der ikke er ordentligt isoleret, vil du med tiden bemærke, at varmeregningen har tendens til at stige mere, end den burde om vinteren. Det kan skyldes, at der utætheder i taget, og varmen trækker ud.

Det vil derfor give god mening og værdi at få isolering af tag i særdeles god kvalitet hos et velrenommeret tømrerfirma, som har mange huse og tagisoleringer bag sig.​

Vi anvender de mest anerkendte fabrikanter, når vi isolerer, så dit tag får den bedste kvalitet. En høj og tæt isoleringsevne af materialet har stor positiv effekt, hvorfor vi kun bruger det bedste til tagisolering.

Rådgivning & konkurrencedygtig priser på tagisolering

Har du behov for en grundig vurdering af dit tag, har vi en fagmand, der kan hjælpe dig godt på vej. Vi er alle dygtige og kompetente håndværkere, som har masser af erfaring med tagisolering af forskellig slags. Vi kan rådgive dig til den rette løsning, så du igen får et tæt tag, der er grundigt og effektivt isoleret. Vi er klar til at hjælpe dig med din opgave - uanset størrelsesen. Har du brug for en større tagrenovering, varetager vi også gerne din opgave. 

Kontakt os for en uforpligtende på telefon 70 20 14 22 /62 21 22 49 eller skriv til info@byenstag.dk.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

År 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

Hetag Byens Tag A/S

CVR: 29926085

Industrivej 2, 5750 Ringe

Kontakt

Telefon: 70 20 14 22

Mobil: 62 21 22 49

E-mail: info@byenstag.dk

Facebook