Renovering af tag af professionelt tagfirma

Søger du et dygtigt og kompetent firma til renovering af tag i Odense eller på Fyn, er vi hos Hetag Byens Tag de rette for dig. Vi leverer altid flotte resultater, som vores kunder bliver glade for. Vi renoverer alt fra tag på skoler til det lille sommerhus eller carport.

Vi har mange års erfaring med renovering af tag for både private og erhverv og ingen opgaver er for store eller for små. Vores håndværkere er alle faguddannede og har ekspertise inden for tagarbejde. Vi kan varetage store totalentrepriser eller mindre dele af dit projekt. Det er helt op til dig.

Gør en god investering - få en pris på renovering af dit tag

Oplever du, at din varmeregning bliver dyrere og dyrere, kan det meget vel skyldes et gammelt tag, som trænger til en renovering af tag. Når et hus bliver varmet op, stiger varmen efterfølgende til loftet og er der utætheder i konstruktionen, vil varmen trække ud gennem revner og sprækker.

Det kan ses på regningen, særligt om vinteren.

Derfor anbefaler vi en tagrenovering, således at du slipper for bekymringer om fremtidige huller, vandskade, svamp og fugt, som potentielt kan udvikle sig til at blive en rigtig stor omkostning. En renovering af taget er en god måde at få genskabt værdien og styrken, så der ikke er ujævnheder og varmen ikke slipper ud.​

Få kyndig rådgivning og sparring

Har du planer om at renovere taget, men ingen anelse om, hvad der skal til for at sikre dig et godt og stabilt tag? Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvad der kan og bør gøres ved det gamle tag. Få ydermere renovering af tag i særdeles god kvalitet hos os, da vi er erfarne fagspecialister, som kan vores kram.

Vi kan hjælpe med alt fra valg af materialer til tagpap og meget andet. Du får kyndig rådgivning og sparring hos os, da vi selv er meget interesseret i at give dig den løsning, du er bedst tjent med. Både nu og på længere sigt.

Kontakt os for en uforpligtende på telefon 70 20 14 22 /62 21 22 49 eller skriv til info@byenstag.dk.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

År 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

Hetag Byens Tag A/S

CVR: 29926085

Industrivej 2, 5750 Ringe

Kontakt

Telefon: 70 20 14 22

Mobil: 62 21 22 49

E-mail: info@byenstag.dk

Facebook