Montering af ovenlysvinduer

Savner du mere lys i hjemmet, er ovenlys virkelig noget, der kan øge livskvaliteten og atmosfæren. Hos Hetag Byens Tag tilbyder vi montering af ovenlysvinduer i Odense og på hele Fyn. Overvejer du at gøre noget radikalt ved dit hus, som kan tilføre helt ny energi og stemning, er ovenlysvinduer måske svaret på dine behov. Vi har god erfaring med montering af forskellige slags, da vi har masser af erfaring på området.

Vil du være sikker på at få en god læsning, der giver et flot lysindfald, kan vi rådgive dig om, hvad der vil være bedst i dit konkrete tilfælde. Her kan vi tale om dine behov og sammen finde et ovenlys, der lever op til dine forventninger og ikke mindst ønsker.

Lys giver større livsglæde og livskvalitet

Har du længe drømt om at gøre noget ved dit hjem, bør du overveje at montering af ovenlysvinduer i eksempelvis dit køkken eller alrum. Lys giver livskvalitet og skaber glæde, da lys har en tydelig påvirkning af krop og sind. Du bruger i gennemsnit mere end 80 % af din dag indendørs og bor du i et meget mørkt hjem, kan det påvirke dit humør negativt.​

​Det samme gælder dit arbejdsmiljø. Mere lys avler bedre humør, hvor et ovenlys kan have en stor positiv effekt på dig. Desuden ser det rigtig god ud med et flot lysindfald, som er blevet meget moderne at montere i navnligt ældre huse, hvor det kan være en god løsning i stedet for at bygge om.

Få en pris på montering af ovenlysvinduer

Uanset om du ønsker at modernisere det gamle hus, bygge nyt eller skal erstatte et gammelt ovenlys med et nyt, kan vi rådgive dig, så du finder det helt rigtige til dig og dit hus. 

Vi tilbyder også montering af ovenlysvinduer til virksomheder, som ønsker at skabe et bedre arbejdsklima, hvilket et ovenlys vil bidrage til. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål om vores løsninger?

Kontakt os for en uforpligtende på telefon 70 20 14 22 /62 21 22 49 eller skriv til info@byenstag.dk.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

År 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

Hetag Byens Tag A/S

CVR: 29926085

Industrivej 2, 5750 Ringe

Kontakt

Telefon: 70 20 14 22

Mobil: 62 21 22 49

E-mail: info@byenstag.dk

Facebook