Lægning af tagpap  - nyt, vedligeholdelse og renovering

Hos Hetag Byens Tag tilbyder vi lægning af tagpap til dig, der enten har et hus eller skal have nyt, til vedligeholdelse eller renovering. Vi dækker Odense og resten af Fyn, hvor vi gennem årene har hjulpet rigtig mange kunder med udskiftning af tagpap.

Lægning af tagpap er en rigtig god og holdbar løsning, da det kan monteres direkte på taget. Mange husejere benytter tagpap på grund af husets og ikke mindst tagets hældning - men også på garager og skure. Trænger dit tag til fornyet liv, er vi hos Hetag Byens Tag klar til at hjælpe dig med nyt tagpap, som holder længere og er mere robust og modstandsdygtigt over for store regnmængder og eksempelvis frost.

Mange af fordele ved brug af tagpap

Lægning af tagpap er et glimrende tiltag til dig, der har et tag med en marginal hældning. Det sikrer dig et robust tag, som kan holde til meget nedbør af forskellig slags, da det holder 100 % tæt. Desuden kræver det ikke ret meget vedligeholdelse, da det passer sig selv. Det ser godt ud, og så er du sikker på at have et nemt og billigt tag i mindst 15 år. Der fås forskellige farver inden for tagpap, hvor du selv kan vælge efter smag og behag.​

Det er nemt at montere direkte oven på gammelt og slidt tagpap eller ovenpå skifferplader. Du kan for eksempel få:

  • Kulsort
  • Sort
  • Teglrød
  • Grøn
  • Lysegrå

Har du brug for lægning af tagpap?

Har du brug for gode råd i forbindelse med tagpap, er vi klar med kompetent rådgivning og gode idéer til, hvad der er bedst at gøre i dit tilfælde. 

Vi ser på dit tags forfatning og vurderer, hvad der er bedst. Vi er eksperter i lægning af tagpap, hvorfor du får en god service og høj kvalitet hos os. Vi er klar til at hjælpe dig med din opgave, og vi giver gerne gode råd med på vejen, som ikke koster noget.

Kontakt os for en uforpligtende på telefon 70 20 14 22 /62 21 22 49 eller skriv til info@byenstag.dk.​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

År 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

Hetag Byens Tag A/S

CVR: 29926085

Industrivej 2, 5750 Ringe

Kontakt

Telefon: 70 20 14 22

Mobil: 62 21 22 49

E-mail: info@byenstag.dk

Facebook